banner 3

crowl

e xamogela: για όσα μπορούν να μας κάνουν να χαμογελάμε, να μας εντυπωσιάσουν , να μας προβληματίσουν. Μια κουβέντα ανάμεσα μας , χωρίς ήχο μα με φωνή ικανή να σπάσει την σιωπή μας! Ένα blog φτιαγμένο με όσα κουβαλά η ψυχή μας και απ΄ όσα το βλέμμα αρπάζει.. Εδώ σε τούτο το blog που όλοι οι καλοί χωράνε περιμένουμε να μοιραστούμε μαζί σας οτιδήποτε σας αφορά και θέλετε να δημοσιευθεί, σχόλια, απόψεις, νέα σας, ακόμη και τις πιο απλές σκέψεις σας. Ακόμη και αν νιώθετε πως θίγεστε από κάποια ανάρτηση μας ή για ότι άλλο θέλετε. Δεν έχετε λοιπόν, παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας μας mail στην παρακάτω διεύθυνση: Nikibest112@gmail.com Τέλος, επισημανουμε οτι η αναρτηση θεματων απο αλλους ιστοτοπους δεν σημαινει αυτοματα και την αποδοχη μας. ..

φοντο

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Τι πρωϊνή γυμναστική έκαναν οι αγαπημένοι μας celebrities

 
 
Πρωί πρωί σηκώνονται οι διάσημοι ώστε να γυμνάσουν το κορμί, το οποίο τους έκανε σταρ.
 
 
 
 
Όσο βαρύ κι αν είναι το πρόγραμμα ενός διάσημου, χωράει η γυμναστική. Κάποιοι ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα για τους Καθολικούς (όταν και τραβήχθηκαν οι φωτογραφίες) ξεκίνησαν την ημέρα τους με workouts, λοιπόν, είτε έξω είτε σε γυμναστήριο....
 
Ο Andy Murray έπρεπε να χαλαρώσει μετά την κυριακάτικη νίκη του επί του David Ferrer στο τουρνουά του Μαϊάμι και έτσι απλά κολύμπησε ήρεμα. Με φανερά τα σημάδια στα μισομαυρισμένα χέρια του τενίστα, βεβαίως, βεβαίως...
 

 
Ο Sysvester Stallone είχε ένα πολύ busy πρωϊνό, καθώς έκανε και ποδήλατο, αλλά και καγιάκ με την κόρη του Scarlet Rose.


Η 44 ετών, καθόλου δεν της φαίνεται, Real Housewive σταρ, Kelly Bensimon, έπαιξε ρακέτες σε παραλία της Florida.

Ο Robert Pattinson προτίμησε κι αυτός το απέραντο γαλάζιο, σε ένα πιο σκληρό σπορ από τις ρακέτες: paddle-boarding στο Malibu.



O Chris Hemsworth προτίμησε να ακολουθήσει το καθιερωμένο, σκληρό, όπως φαίνεται από τα μπράτσα, πρόγραμμά του στο γυμναστήριο.

Το ίδιο και η σύζυγός του Elsa Pataky, η οποία έτρεχε ώστε να είναι στην ώρα της, με το στρωματάκι της στο χέρι.
 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου