banner 3

crowl

e xamogela: για όσα μπορούν να μας κάνουν να χαμογελάμε, να μας εντυπωσιάσουν , να μας προβληματίσουν. Μια κουβέντα ανάμεσα μας , χωρίς ήχο μα με φωνή ικανή να σπάσει την σιωπή μας! Ένα blog φτιαγμένο με όσα κουβαλά η ψυχή μας και απ΄ όσα το βλέμμα αρπάζει.. Εδώ σε τούτο το blog που όλοι οι καλοί χωράνε περιμένουμε να μοιραστούμε μαζί σας οτιδήποτε σας αφορά και θέλετε να δημοσιευθεί, σχόλια, απόψεις, νέα σας, ακόμη και τις πιο απλές σκέψεις σας. Ακόμη και αν νιώθετε πως θίγεστε από κάποια ανάρτηση μας ή για ότι άλλο θέλετε. Δεν έχετε λοιπόν, παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας μας mail στην παρακάτω διεύθυνση: Nikibest112@gmail.com Τέλος, επισημανουμε οτι η αναρτηση θεματων απο αλλους ιστοτοπους δεν σημαινει αυτοματα και την αποδοχη μας. ..

φοντο

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

« Το 1ο Εργαστήρι Σωματοθεραπευτικής Διατροφολογίας »

 

 
 
Η εταιρεία «Κανέλλα και Μαύρη Ζάχαρη» σε βοηθά να αποκτήσεις το ιδανικό
Για τέσσερις Παρασκευές στο Κανελλόσπιτο σε μια ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα, μια μικρή ομάδα θα απολαμβάνει την Κλινική Διαιτολόγο – Διατροφολόγο κ. Έλενα Τρουλλίδου, BSc (Hons) MSc (Hons) PhD Cand και τις παρεμβάσεις της Φυσιοθεραπεύτριας – Βελονίστριας
κ. Βερόνικας Γεωργίου,
BSc (Hons) Physiotherapy - B.A Clinical Medicine (Acupuncture), επιδιώκοντας την απόκτησης ενός ιδανικού σώματος.



..

Εργαστήριο Α’: Παρασκευή 12/04/2013 - Διατροφή, Βελονισμός και Κλινικές Παθήσεις
Μάθετε πως να διαμορφώσετε την καθημερινή σας διατροφή ώστε να αντιμετωπίσετε οριστικά τα συμπτώματα των ακόλουθων παθήσεων: σπαστική κολύτιδα, γαστρίτιδα, παλινδρόμηση. Ενημερωθείτε για παθήσεις όπως η Οστεοπόρωση και Σιδηροπενική Αναιμία. Μάθετε πως με τη φυσική μέθοδο του βελονισμού και σε συνδιασμό με τη σωστή διατροφή θα μπορείτε να θερaπεύσετε και να απαλλαχτείτε μόνιμα από θέματα δυσκοιλιότητας, εντερικών παθήσεων και χρόνιου ή οξέους έλκους - Ωτοβελονισμός. Σνακ Εργαστηρίου: Σαντουιτσάκι με τόνο και λαχανικά ή τυρί και γαλοπούλα. Καφές ή Τσάι.

Εργαστήριο Β’: Παρασκευή 19/04/2013 - Αγαπώ να μαγειρεύω! Μαθήματα Υγιεινής Διατροφής
Σ’ αυτό μας το εργαστήρι θα μάθουμε εύκολους τρόπους μαγειρεύματος, ώστε να παρουσιάζουμε υγιεινά, εύγεστα φαγητά, πάντα με χαμηλές θερμίδες. Μαζί θα μαγειρέψουμε μια από τις συνταγές μας και θα απολαύσουμε το δείπνο μας με το τέλος του εργαστηρίου. Ελάτε με τις δικές σας συνταγές με τα αγαπημένες σας φαγητά και μάθετε πως να μειώσετε τις θερμίδες τους. Σνακ Εργαστηρίου: Τορτίλιας με λαχανικά ή/και κοτόπουλο. Ποτήρι κρασί (με την ευγενή χορηγία του ΚΤΗΜΑ ΔΑΦΕΡΜΟΥ).

Εργαστήριο Γ’: Παρασκευή 10/05/2013 - Διατροφικά tips για γρήγορη απώλεια βάρους
Μάθετε εύκολους, καθημερινούς και κυρίως άμεσους τρόπους για αδυνάτισμα. Πως απομακρύνεται η κατακράτηση υγρών; Τι πρέπει να κάνω για να απαλλαγώ από την κυτταρίτιδα; Ποια είναι η άσκηση που εξασφαλίζει τη λιπόλυση; Ποια είναι τα καλύτερα σνακ για τσιμπολόγημα; Πως ο βελονισμός βοηθά στη ρύθμιση του μεταβολισμού και την απώλεια βάρους. Πως «σπάζουμε» και εξαφανίζουμε την κυτταρίτιδα με βελονισμό. Σνακ Εργαστηρίου: Ζελέ με φρέσκα φρούτα. Παγωμένο τσάι με βότανα.
Εργαστήριο Δ’: Παρασκευή 17/05/2013 - Θέλω να παραμείνω νέα και όμορφη
Εργαστήρι διατροφικής εκπαίδευσης για απόκτηση του ιδανικού σώματος και ανάπλασης κυττάρων με βελονισμό (ανόρθωση στήθους, κοιλιοπλαστική, face-lifting, καταπολέμηση τριχόπτωσης).
Διαδραστικό εργαστήριο όπου θα μάθουμε πως να βρίσκουμε το ιδανικό μας βάρος, το ΔΜΣ (Δείκτης Μάζας Σώματος – ΒΜΙ), πως να διαβάζουμε τις διατροφικές ετικέττες, πόσο λίπος και μυική μάζα πρέπει να έχουμε, τις μερίδες, τις ομάδες και τα ισοδύναμα τροφίμων για να μπορούμε πρακτικά να υπολογίζουμε ακριβώς τις θερμίδες οποιουδήποτε γεύματος, ώστε να διατηρήσουμε για πάντα το σώμα μας υγιή και κομψό. Σε αυτό μας το εργαστήριο θα ξεχάσουμε την πλαστική χειρουργική και τα νυστέρια. Μπορούμε εύκολα να επιτύχουμε ανόρθωση στήθους, face-lifting, καταπολέμιση της τριχόπτωσης και επαναφορά της ελαστικότητας της κοιλάς μετά τον τοκετό, με τη μέθοδο του βελονισμού. Σνακ Εργαστηρίου: Γιαούρτι 0%, φρούτο και μπισκότο (Light cheesecake). Καφές ή τσάι.

Τιμή Συμμετοχής: Για κάθε ένα εργαστήριο 25 ευρώ. Για τη συμμετοχή και στα τέσσερα εργαστήρια 60 ευρώ. Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται ρόφημα και σνακ ή γευμα.
Δηλώστε συμμετοχή με email στο kanellaandmavrizachari@hotmail.com ή στο τηλ. 22263606.
Info: «Κανελλόσπιτο», Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 50, εντός των Τειχών Λευκωσία, πάνω από το γήπεδο του Ολυμπιακού.

http://www.ilovestyle.com/article/11468/1o-ergastiri-somatotherapeytikis-diatrofologias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου