banner 3

crowl

e xamogela: για όσα μπορούν να μας κάνουν να χαμογελάμε, να μας εντυπωσιάσουν , να μας προβληματίσουν. Μια κουβέντα ανάμεσα μας , χωρίς ήχο μα με φωνή ικανή να σπάσει την σιωπή μας! Ένα blog φτιαγμένο με όσα κουβαλά η ψυχή μας και απ΄ όσα το βλέμμα αρπάζει.. Εδώ σε τούτο το blog που όλοι οι καλοί χωράνε περιμένουμε να μοιραστούμε μαζί σας οτιδήποτε σας αφορά και θέλετε να δημοσιευθεί, σχόλια, απόψεις, νέα σας, ακόμη και τις πιο απλές σκέψεις σας. Ακόμη και αν νιώθετε πως θίγεστε από κάποια ανάρτηση μας ή για ότι άλλο θέλετε. Δεν έχετε λοιπόν, παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας μας mail στην παρακάτω διεύθυνση: Nikibest112@gmail.com Τέλος, επισημανουμε οτι η αναρτηση θεματων απο αλλους ιστοτοπους δεν σημαινει αυτοματα και την αποδοχη μας. ..

φοντο

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

10 celebrities που έχουν υιοθετήσει ζωάκι από καταφύγιο



Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, το Cosmo.gr σού παρουσιάζει 10 celebrities (είναι πολλοί περισσότεροι) που δίνουν το καλό παράδειγμα, υιοθετώντας ένα πρώην αδέσποτο....
Δεν είναι ανάγκη να πας στις βιτρίνες των Pet Shop για να βρεις το ζωάκι που πάντα ήθελες. Στα ζωοφιλικά καταφύγια, που και στη χώρα μας είναι πάρα πολλά (και τα περισσότερα κάνουν σημαντικό έργο), μπορείς να διαλέξεις το σκυλάκι ή το γατάκι με το οποίο θα μοιραστείς τη ζωή σου.
Αρκεί να θυμάσαι ότι ένα κατοικίδιο δεν είναι παιχνίδι ούτε αντικείμενο που όταν το βαρεθείς ή δεν το χρειάζεσαι πια το πετάς στα σκουπίδια. Έχει ευθύνες και υποχρεώσεις αλλά σε αποζημιώνει πολλαπλά για κάθε μία από αυτές. Δες δέκα celebrities που δίνουν το καλό παράδειγμα.
Miley Cyrus
 
Η Miley που γνωρίσαμε ως "Hannah Montana" υιοθέτησε ένα πανέμορφο Γιορκσάιρ, τον Ziggy, από καταφύγιο,  για να κάνει έκπληξη στον σταρ του "The Hunger Games" (και της καρδιάς της), Liam Hemsworth. Έγραψε μάλιστα στο Twitter της "αν μένετε στο LA και θέλετε να σώσετε ένα πανέμορφο κουτάβι, όπως ο Ziggy, πείτε μου. Ξέρω ένα εξαιρετικό καταφύγιο! Υπάρχουν τόσα πολλά σκυλάκια που χρειάζονται μαμά!".
Nikki Reed
 
Έναν Γερμανικό Ποιμενικό έχει υιοθετήσει η σταρ του "Twilight" και ο σύζυγός της, Paul McDonald για να κάνει παρέα με τον Enzo, τον Γερμανικό Ποιμενικό που ήδη έχουν. Η αγάπη της Reed για τα ζώα κρατάει από τα παιδικά της χρόνια. Δεν είναι τυχαίο ότι, όπως έχει γράψει στο blog της, ότι όταν ήταν μικρή ήθελε να γίνει κτηνίατρος.  Και το δείχνει στην πράξη, αφού προσφέρει βοήθεια σε πολλά φιλοζωικα σωματεία.
Drew Barrymore
 
Από ένα από τα σωματεία που βοηθάει η Reed στο Los Angeles επέλεξε το σκυλάκι που υιοθέτησε η Drew Barrymore, που το ονόμασε "Biscuit".
"Αυτή είναι η Drew. Πάντα υπερασπιζόταν τα αδέσποτα σκυλιά και είμαι πολύ υπερήφανη που επέλεξε ένα σκυλάκι από το δικό μου καταφύγιο", είπε η ιδιοκτήτρια του "Bark 'N Bitches", Shannon von Roemer.
Jennifer Aniston
 
H πρωταγωνίστρια των "Friends" απέκτησε εδώ και καιρό έναν καινούργιο τετράποδο φίλο: ένα σκυλάκι που υιοθέτησε από το καταφύγιο "Best Friends Animal Society". Η Aniston μάλιστα είχε μιλήσει στην εκπομπή του Jay Leno για τη δυσκολία της να επιλέξει ανάμεσα σε τόσα όμορφα σκυλάκια. Τόνισε μάλιστα ότι το μέλλον όσων σκυλιών δεν καταφέρουν να βρουν ιδιοκτήτη είναι αβέβαιο, αφού πολλά τελικά θανατώνονται. "Ήμουν έτοιμη να πάρω τρία σκυλάκια", είπε. "Έκλαιγα, ήταν πολύ δύσκολο".
Justin Bieber
 
To πάθος του Bieber για τα ζώα είναι γνωστό. Όταν ήταν 13 ετών είχε φωτογραφηθεί για την PETA με τη λεζάντα:"Τα ζώα μπορούν να σε κάνουν να γελάς" και λίγο αργότερα είχε γυρίσει ένα βίντεο για την υποστήριξη της ίδια ζωοφιλικής  οργάνωσης μαζί με ένα σκυλάκι που έμοιαζε με αυτό που έχει υιοθετήσει και ο ίδιος: ένα Παπιγιόν που το φωνάζει "Sammy".
George Clooney
Όπου πάει ο George Clooney παίρνει μαζί του και τον αγαπημένο του Einstein, ένα μαύρο Κόκερ Σπάνιελ που υιοθέτησε από ένα καταφύγιο στο Los Angeles. Ο Einstein τότε είχε υποθυρεοειδισμό και ήταν υπέρβαρος. Κοντά στον Clooney όμως έγινε άλλος σκύλος!
Robert Downey, Jr.
 
Ο "Iron Man" ήταν κάποτε εντελώς αρνητικός απέναντι στην υιοθεσία ζώων από καταφύγια. "Δεν θέλω κανένα ζώο από καταφύγιο. Λυπάμαι. Δεν θέλω κάποιο με τρία πόδια ή κάποιο κακοποιημένο ζώο", έλεγε. Μέχρι που έσωσε o ίδιος δυο γατάκια που βρήκε σε ένα θάμνο στο δυτικό Hollywood. Από τότε άλλαξε εντελώς θεώρηση. Κράτησε τα δυο γατάκια, που τα ονόμασε Montgomery και Dartanian, και έγινε υπέρμαχος της υιοθεσίας.
Charlize Theron
 
Οκτώ σκυλάκια έχει υιοθετήσει μέχρι τώρα η εκθαμβωτική ηθοποιός Charilize Theron, κάποια από τα οποία έχουν φύγει απ' τη ζωή, ενώ το μεγαλύτερο σε ηλικία είναι 16 ετών. Όπως έχει πει η ίδια, ο θάνατος των αγαπημένων της σκύλων τής κόστισαν τόσο που για ένα διάστημα σταμάτησε να υιοθετεί. Όχι όμως για πολύ, αφού σχετικά πρόσφατα υιοθέτησε δυο ακόμα σκύλους. "Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ότι σε ένα καταφύγιο μπορείς να βρεις ακριβώς το σκύλο που θέλεις. Υπάρχουν τόσο σκυλάκια διαθέσιμα. Με σκοτώνει όταν βλέπω ανθρώπους να τρέχουν στα pet shop για να αγοράσουν ένα ζωάκι. Είναι καιρός να αρχίσουν να υιοθετούν".
Orlando Bloom
Ένα μαύρο ημίαιμο σκυλάκι έχει υιοθετήσει από καταφύγιο και ο γοητευτικός ηθοποιός, το οποίο ονόμασε Sidi. Δεν το αποχωρίζεται μάλιστα ποτέ, ακόμα και στα γυρίσματα ή στις διακοπές του.
Sandra Bullock

Η πασίγνωστη ηθοποιός έχει υιοθετήσει δυο μικρόσωμα σκυλάκια από καταφύγιο. Και καθόλου δεν την ένοιαξε που το ένα έχει δύο πόδια και το άλλο τρία, κάτι που δείχνει την ιδιαίτερη ευαισθησία της απέναντι στα ζωάκια.

πηγή:http://www.cosmo.gr/Lifestyle/Celebrities/Afieromata/10-celebrities-poy-exoyn-yiothethsei-zwaki-apo-katafugio.2196365.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου