banner 3

crowl

e xamogela: για όσα μπορούν να μας κάνουν να χαμογελάμε, να μας εντυπωσιάσουν , να μας προβληματίσουν. Μια κουβέντα ανάμεσα μας , χωρίς ήχο μα με φωνή ικανή να σπάσει την σιωπή μας! Ένα blog φτιαγμένο με όσα κουβαλά η ψυχή μας και απ΄ όσα το βλέμμα αρπάζει.. Εδώ σε τούτο το blog που όλοι οι καλοί χωράνε περιμένουμε να μοιραστούμε μαζί σας οτιδήποτε σας αφορά και θέλετε να δημοσιευθεί, σχόλια, απόψεις, νέα σας, ακόμη και τις πιο απλές σκέψεις σας. Ακόμη και αν νιώθετε πως θίγεστε από κάποια ανάρτηση μας ή για ότι άλλο θέλετε. Δεν έχετε λοιπόν, παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας μας mail στην παρακάτω διεύθυνση: Nikibest112@gmail.com Τέλος, επισημανουμε οτι η αναρτηση θεματων απο αλλους ιστοτοπους δεν σημαινει αυτοματα και την αποδοχη μας. ..

φοντο

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Τα νέα τακούνια στα παπούτσια της άνοιξης 2013 είναι κάτι παραπάνω από Τέχνη

 
20 ζευγάρια τακούνια που περπάτησαν στις καλύτερες πασαρέλες θα σε πείσουν ότι η μόδα ξεκινάει από τα άκρα. ...
Η λέξη πρωτότυπα τα αδικεί. Η νέα τάση στα τακούνια μπορεί άνετα να ονομαστεί art movement επι ποδός και εύκολα να μπει σε μουσείο. Καλύτερα, όμως, θα δείχνουν στα πόδια σου.

Αστραφτερά πετράδια, ανθισμένα λουλούδια, φλούο χρώματα, γούνα και γυαλί είναι μόνο μερικά από τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για να στολίσουν τα τακούνια του 2013...

Εσύ απλά διάλεξε εκείνο που ομορφαίνει τα δικά σου πόδια κι άσε τους άλλους να αναρωτιούνται αν ξύπνησε μέσα σου η γκέισα ή ο Πικάσο.
 
Dolce & Gabbana

Fendi

 
Alexander McQueen

Dior




Chanel

Givenchy

Prada


Hussein Chalayan

John Galliano

Louis Vuitton

Marni

Rodarte

Derek Lam

Stella McCartney

Y-3

Και για πιο ζεστά...
Celine

Marc by Marc Jacobs

Martinez Lierah

Rochas
 

πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου