banner 3

crowl

e xamogela: για όσα μπορούν να μας κάνουν να χαμογελάμε, να μας εντυπωσιάσουν , να μας προβληματίσουν. Μια κουβέντα ανάμεσα μας , χωρίς ήχο μα με φωνή ικανή να σπάσει την σιωπή μας! Ένα blog φτιαγμένο με όσα κουβαλά η ψυχή μας και απ΄ όσα το βλέμμα αρπάζει.. Εδώ σε τούτο το blog που όλοι οι καλοί χωράνε περιμένουμε να μοιραστούμε μαζί σας οτιδήποτε σας αφορά και θέλετε να δημοσιευθεί, σχόλια, απόψεις, νέα σας, ακόμη και τις πιο απλές σκέψεις σας. Ακόμη και αν νιώθετε πως θίγεστε από κάποια ανάρτηση μας ή για ότι άλλο θέλετε. Δεν έχετε λοιπόν, παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας μας mail στην παρακάτω διεύθυνση: Nikibest112@gmail.com Τέλος, επισημανουμε οτι η αναρτηση θεματων απο αλλους ιστοτοπους δεν σημαινει αυτοματα και την αποδοχη μας. ..

φοντο

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Λίγο ακόμα...

 
 
Βραδυάζει.. Μένει λίγο ακόμα..Κλείνεις την πόρτα πίσω σου, κλείνεις μια στιγμή τα μάτια, κλειδώνεις, ξανακλειδώνεις. Για ασφάλεια. Ακολουθούν μερικά βήματα. Γέρνεις προς τα μπρος.. λίγο ακόμα σκέφτεσαι. Πετάς απότομα το κορμί σου στον ξεφτισμένο καναπέ που ποτέ δεν χώνεψες μα έλεγες, λίγο ακόμα και μετά θα τον πετάξω. Χρόνια τώρα..
 
Και αυτό το αναθεματισμένο το κρύο.. Νομίζεις πως αν κουλουριαστεί...ς και σφίξεις το κορμί σου, θα εξαφανιστεί. Μοιάζεις σαν να χεις αδειάσει. Απο ανάσες, απο λόγια, απο ελπίδα μα λες, λίγο ακόμα.. Μέχρι που να ξημερώσει θα χεις προλάβει να δεις ότι σου κλέψε η μέρα.. Υπόθεση δευτερολέπτων λένε κάποιοι ειδικοί. Τα όνειρα είναι υπόθεση δευτερολέπτων, τα χάραματα. Γέρνεις το βλέμμα, χάνεσαι. Λίγο ακόμα, μέχρι να σε ξεβολέψει το φως. Ετσι αποκοιμιέσαι.. Λίγο ακόμα ψυθιρίζεις.. Στην αρχή της μέρας όλα θα χουν αλλάξει. Θα χει βρει την δύναμη της η ανάσα σου, θα χουν βρει λόγο τα χείλη να μη λυγίσουν. Το κορμί σου, δεν θα το νιώθεις κομματιασμένο, ενωμένο σα γροθιά θα ναι. Θα ναι λες το όνειρο που δες. Αυτό θα ναι. Το όνειρο που δεν θυμάσαι .. που ίσως δεν είδες ποτέ.. Ίσως πάλι να ναι και εκείνο το παράξενο λουλουδι που χεις φυτέψει τελευταία στο μπαλκόνι. Ετσι που είναι ολάνθιστο, όλο ζωή , χαίρονται τα μάτια σου να το αντικρίζουν κάθε που ξυπνάς.. Χαίρονται τα μάτια σου, ανασαίνει το κορμί σου και ικετεύεις τούτη η στιγμή να κρατήσει. Να κρατήσει λίγο ακόμα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου