banner 3

crowl

e xamogela: για όσα μπορούν να μας κάνουν να χαμογελάμε, να μας εντυπωσιάσουν , να μας προβληματίσουν. Μια κουβέντα ανάμεσα μας , χωρίς ήχο μα με φωνή ικανή να σπάσει την σιωπή μας! Ένα blog φτιαγμένο με όσα κουβαλά η ψυχή μας και απ΄ όσα το βλέμμα αρπάζει.. Εδώ σε τούτο το blog που όλοι οι καλοί χωράνε περιμένουμε να μοιραστούμε μαζί σας οτιδήποτε σας αφορά και θέλετε να δημοσιευθεί, σχόλια, απόψεις, νέα σας, ακόμη και τις πιο απλές σκέψεις σας. Ακόμη και αν νιώθετε πως θίγεστε από κάποια ανάρτηση μας ή για ότι άλλο θέλετε. Δεν έχετε λοιπόν, παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας μας mail στην παρακάτω διεύθυνση: Nikibest112@gmail.com Τέλος, επισημανουμε οτι η αναρτηση θεματων απο αλλους ιστοτοπους δεν σημαινει αυτοματα και την αποδοχη μας. ..

φοντο

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Η Αθήνα εμπνέει τον Γούντι Άλεν!




Οι πληροφορίες που έρχονται από τη Νέα Υόρκη συγκλίνουν προς την ίδια κατεύθυνση: ένας από τους σημαντικότερους Αμερικανούς σκηνοθέτες, ο Γούντι Άλεν, θα ολοκληρώσει τον ...κύκλο των ταινιών του που σκηνοθέτησε με αντικείμενο τις ιστορικότερες πόλεις της Ευρώπης με μια ταινία-ύμνο για την Αθήνα....

Μετά το «Vicky, Christina, Barcelona», το «Μεσάνυχτα στο Παρίσι» και το «Από τη Ρώμη με αγάπη», ο Γούντι Άλεν ετοιμάζεται να κινηματογραφήσει την Αθήνα του μνημονίου, της χρεοκοπίας και της ανθρωπιστικής κρίσης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επόμενη ταινία του Αμερικανού δημιουργού φέρει τον προσωρινό τίτλο «Athens by night» και διηγείται τη ζωή ενός νεαρού Αμερικανού συγγραφέα που ζει στην Πλάκα, κάτω από τον βράχο της Ακρόπολης, γράφοντας ένα επικό μυθιστόρημα για την ελληνική κρίση.

Οι πληροφορίες λένε ότι τον ρόλο του συγγραφέα θα ενσαρκώσει ο Μπραντ Πιτ, ενώ την Ελληνίδα ερωμένη του θα υποδυθεί πιθανότατα η Πενέλοπε Κρουζ.

 Επίσης, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μια 11μελής ομάδα συνεργατών του Γούντι Άλεν βρίσκεται ήδη με απόλυτη μυστικότητα στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τα reperages, ενώ το σενάριο το συνυπογράφει για πρώτη φορά σε ταινία του Άλεν ένας Αμερικανός συγγραφέας, ο Πολ Όστερ.

 Ο Αμερικανός δημιουργός αναμένεται να φθάσει στην Αθήνα στις αρχές Μαΐου, οπότε και θα αρχίσουν τα γυρίσματα, τα οποία σύμφωνα με το οργανόγραμμα της εταιρείας παραγωγής θα ολοκληρωθούν τέλη Σεπτεμβρίου.



Βέβαια, θα πρέπει να σημειωθεί ότι στις αρχές του έτους είχαν διαρρεύσει πληροφορίες για μία άλλη «νέα ταινία του Γούντι Άλεν». Ο τίτλος θα ήταν «Blue Jasmine» και θα αφορούσε στην εσωτερική μετανάστευση μίας γυναίκας από τη Νέα Υόρκη στο Σαν Φρανσίσκο. Λεπτομέρειες για την κυκλοφορία της δεν είχαν δοθεί στη δημοσιότητα, ενώ οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι στο καστ περιλαμβάνονταν - μεταξύ άλλων - οι Άλεκ Μπόλντουϊν, Κέιτ Μπλάνσετ και Πίτερ Σάρσγκαρντ.


r

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου