banner 3

crowl

e xamogela: για όσα μπορούν να μας κάνουν να χαμογελάμε, να μας εντυπωσιάσουν , να μας προβληματίσουν. Μια κουβέντα ανάμεσα μας , χωρίς ήχο μα με φωνή ικανή να σπάσει την σιωπή μας! Ένα blog φτιαγμένο με όσα κουβαλά η ψυχή μας και απ΄ όσα το βλέμμα αρπάζει.. Εδώ σε τούτο το blog που όλοι οι καλοί χωράνε περιμένουμε να μοιραστούμε μαζί σας οτιδήποτε σας αφορά και θέλετε να δημοσιευθεί, σχόλια, απόψεις, νέα σας, ακόμη και τις πιο απλές σκέψεις σας. Ακόμη και αν νιώθετε πως θίγεστε από κάποια ανάρτηση μας ή για ότι άλλο θέλετε. Δεν έχετε λοιπόν, παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας μας mail στην παρακάτω διεύθυνση: Nikibest112@gmail.com Τέλος, επισημανουμε οτι η αναρτηση θεματων απο αλλους ιστοτοπους δεν σημαινει αυτοματα και την αποδοχη μας. ..

φοντο

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Η Σοφία Μαντουβάλου υποψήφια για το διεθνές βραβείο Άντερσεν

i-sofia-mantoyvaloy-ypopsifia-gia-to-diethnes-vraveio-antersen



Η Ελληνίδα συγγραφέας είναι υποψήφια για το πιο σημαντικό βραβείο παιδικού βιβλίου.
Το βραβείο Άντερσεν, το οποίο θα ανακοινωθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, διεκδικεί η συγγραφέαςΣοφία Μαντουβάλου...


 Με μια βιβλιογραφία, ιδιαιτέρως αγαπητή στον κύκλο των ανήσυχων εφήβων και των νέων (έχει εκδώσει πάνω από 60 βιβλία) αποτελεί «πηγή» χιούμορ και ευαισθησίας.

Το έργο της, στην παιδική λογοτεχνία, έχει διακριθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και βιβλία της έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά, τα κινεζικά και τα κορεατικά, ενώ κάποια περιλαμβάνονται στο σχολικό ανθολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου