banner 3

crowl

e xamogela: για όσα μπορούν να μας κάνουν να χαμογελάμε, να μας εντυπωσιάσουν , να μας προβληματίσουν. Μια κουβέντα ανάμεσα μας , χωρίς ήχο μα με φωνή ικανή να σπάσει την σιωπή μας! Ένα blog φτιαγμένο με όσα κουβαλά η ψυχή μας και απ΄ όσα το βλέμμα αρπάζει.. Εδώ σε τούτο το blog που όλοι οι καλοί χωράνε περιμένουμε να μοιραστούμε μαζί σας οτιδήποτε σας αφορά και θέλετε να δημοσιευθεί, σχόλια, απόψεις, νέα σας, ακόμη και τις πιο απλές σκέψεις σας. Ακόμη και αν νιώθετε πως θίγεστε από κάποια ανάρτηση μας ή για ότι άλλο θέλετε. Δεν έχετε λοιπόν, παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας μας mail στην παρακάτω διεύθυνση: Nikibest112@gmail.com Τέλος, επισημανουμε οτι η αναρτηση θεματων απο αλλους ιστοτοπους δεν σημαινει αυτοματα και την αποδοχη μας. ..

φοντο

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Καλομοίρα: Έβαλε στόχο να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης με personal trainer!



Η Καλομοίρα αποφάσισε να ξεκινήσει γυμναστική για να χάσει τα περιττά κιλά που της άφησε η εγκυμοσύνη!

Καλομοίρα: Έβαλε στόχο να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης με personal trainer!



Τα δίδυμα μωρά της ολοκλήρωσαν την ευτυχία της και τώρα έχει βάλει στόχο να επαναφέρει την λεπτή σιλουέτα της! Πώς; ...
Μέσα από το προσωπικό της site αποκάλυψε πως προσέλαβε personal trainer. «Έχω τόση δουλειά να κάνω με το σώμα μου, για να χάσω το βάρος της εγκυμοσύνης. Ευχηθείτε μου καλή τύχη!», έγραψε χαρακτηριστικά!


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/251687/kalomoira-evale-stoho-na-hasei-ta-kila-tis-egkymosynis-me-personal-trainer#ixzz2OHKkgtYX

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου