banner 3

crowl

e xamogela: για όσα μπορούν να μας κάνουν να χαμογελάμε, να μας εντυπωσιάσουν , να μας προβληματίσουν. Μια κουβέντα ανάμεσα μας , χωρίς ήχο μα με φωνή ικανή να σπάσει την σιωπή μας! Ένα blog φτιαγμένο με όσα κουβαλά η ψυχή μας και απ΄ όσα το βλέμμα αρπάζει.. Εδώ σε τούτο το blog που όλοι οι καλοί χωράνε περιμένουμε να μοιραστούμε μαζί σας οτιδήποτε σας αφορά και θέλετε να δημοσιευθεί, σχόλια, απόψεις, νέα σας, ακόμη και τις πιο απλές σκέψεις σας. Ακόμη και αν νιώθετε πως θίγεστε από κάποια ανάρτηση μας ή για ότι άλλο θέλετε. Δεν έχετε λοιπόν, παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας μας mail στην παρακάτω διεύθυνση: Nikibest112@gmail.com Τέλος, επισημανουμε οτι η αναρτηση θεματων απο αλλους ιστοτοπους δεν σημαινει αυτοματα και την αποδοχη μας. ..

φοντο

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Μωρό στη Βρετανία γεννήθηκε 7 κιλά!







Απίστευτο και όμως ιατρικό! Ο μικρός γίγαντας που ακούει στο όνομα George γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό και ζύγιζε 7 κιλά! Η μητέρα του παιδιού Jade Parker γέννησε το παιδί μετά από 16 ώρες και κατά τη διάρκεια του τοκετού κινδύνεψε η ζωή της.....

Ο μικρός George εκτός από το βάρος είναι και αφύσικα ψηλός. Η πανευτυχής μαμά μιλώντας στη Sun είπε: «Ήταν ένα μεγάλο σοκ και για μένα. Δεν περίμενα ότι ο γιος μου θα είναι τεράστιος.  Ήταν πραγματικά έκπληξη. Η μαία υπολόγιζε ότι θα ήταν γύρω στα 4 κιλά. Εγώ χωρίς να τρώω πολύ φούσκωνα διαρκώς. Αλλά κάτι τέτοιο δεν το περίμενα».
Ο George στις 11 Φεβρουαρίου και παραλίγο να πεθάνει καθώς λόγω του όγκου του είχε δεν μπορούσε να εξέλθει και για 20 περίπου λεπτά δεν ανέπνεε. Το παιδί παρέμεινε στη θερμοκοιτίδα για αρκετές μέρες μέχρι να διαφύγει τον κίνδυνο.
«Για μας είναι το πιο σπουδαίο γεγονός της ζωής μας. Οι γιατροί τις πρώτες μέρες ήταν απαισιόδοξοι και δεν πίστευαν ότι θα τα καταφέρει. Ο George όμως τους διέψευσε», λένε οι γονείς.



http://www.akous.gr/post.asp?uid=15093


Περισσότερα: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Μωρό στη Βρετανία γεννήθηκε 7 κιλά! - Akous. Living 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου