banner 3

crowl

e xamogela: για όσα μπορούν να μας κάνουν να χαμογελάμε, να μας εντυπωσιάσουν , να μας προβληματίσουν. Μια κουβέντα ανάμεσα μας , χωρίς ήχο μα με φωνή ικανή να σπάσει την σιωπή μας! Ένα blog φτιαγμένο με όσα κουβαλά η ψυχή μας και απ΄ όσα το βλέμμα αρπάζει.. Εδώ σε τούτο το blog που όλοι οι καλοί χωράνε περιμένουμε να μοιραστούμε μαζί σας οτιδήποτε σας αφορά και θέλετε να δημοσιευθεί, σχόλια, απόψεις, νέα σας, ακόμη και τις πιο απλές σκέψεις σας. Ακόμη και αν νιώθετε πως θίγεστε από κάποια ανάρτηση μας ή για ότι άλλο θέλετε. Δεν έχετε λοιπόν, παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας μας mail στην παρακάτω διεύθυνση: Nikibest112@gmail.com Τέλος, επισημανουμε οτι η αναρτηση θεματων απο αλλους ιστοτοπους δεν σημαινει αυτοματα και την αποδοχη μας. ..

φοντο

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Η ωραιότερη κινηματογραφική αίθουσα στον κόσμο είναι Ελληνική!!





Το CNN δημοσίευσε τη λίστα 2013  με τους καλύτερους κινηματογράφους σε όλο τον κόσμο. Την πρώτη θέση κατέλαβε ο θερινός κινηματογράφος Cine Thisio.

Το Cine Thisio  βρίσκεται – φυσικά – στο Θησείο, στην Αποστόλου Παύλου και ξεχωρίζει για τη μοναδική του θέα στην Ακρόπολη. Βλέπεις την ταινία σου με φόντο το μοναδικό σε ομορφιά μνημείο μας!!! Το Cine Thisio χτίστηκε το 1935 και από τότε συντροφεύει τους Αθηναίους τα όμορφα καλοκαιρινά βράδια. 

Στις υπόλοιπες θέσεις, σύμφωνα με την κατάταξη του CNN βρίσκονται :

2η θέση το Alamo Draft House, στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο εκτός από τα ιδιαίτερα καθίσματα ξεχωρίζει και για την αυστηρή πολιτική του που δεν επιτρέπει την είσοδο σε παιδιά κάτω των έξι ετών, τις ομιλίες και τη χρήση κινητών. 

3η θέση ο Ινδικός κινηματογράφος Raj Mandir, ένας τεράστιος χώρος με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική. 

4η θέση το Kino International, στη Γερμανία, χτισμένο το 1963. Δεν είναι απλά ένα σινεμά, αλλά περιλαμβάνει και αίθουσες που χρησιμοποιούνται για βιβλιοθήκη, αλλά και ένα δωμάτιο για πάρτι σε περίπτωση κάποιας πρεμιέρας. 

Τέλος, στη Σεούλ το 4DX αποτελεί τον πρώτο κινηματογράφο για προβολή ταινιών σε 4D. Οι θεατές κινούνται , μυρίζουν τα αρώματα που βγαίνουν από την ταινία, αλλά μπορεί και να βραχούν.  


Συντακτική Ομάδα 10/06/2013. 00:05





πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου