banner 3

crowl

e xamogela: για όσα μπορούν να μας κάνουν να χαμογελάμε, να μας εντυπωσιάσουν , να μας προβληματίσουν. Μια κουβέντα ανάμεσα μας , χωρίς ήχο μα με φωνή ικανή να σπάσει την σιωπή μας! Ένα blog φτιαγμένο με όσα κουβαλά η ψυχή μας και απ΄ όσα το βλέμμα αρπάζει.. Εδώ σε τούτο το blog που όλοι οι καλοί χωράνε περιμένουμε να μοιραστούμε μαζί σας οτιδήποτε σας αφορά και θέλετε να δημοσιευθεί, σχόλια, απόψεις, νέα σας, ακόμη και τις πιο απλές σκέψεις σας. Ακόμη και αν νιώθετε πως θίγεστε από κάποια ανάρτηση μας ή για ότι άλλο θέλετε. Δεν έχετε λοιπόν, παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας μας mail στην παρακάτω διεύθυνση: Nikibest112@gmail.com Τέλος, επισημανουμε οτι η αναρτηση θεματων απο αλλους ιστοτοπους δεν σημαινει αυτοματα και την αποδοχη μας. ..

φοντο

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

36η Γιορτή Βιβλίου: ξεκινάει αύριο με πολλές εκδηλώσεις και εκπλήξεις

 

Η 36η Γιορτή Βιβλίου, επιστρέφει στο Πεδίο του Άρεως, από τις 24/5-9/7, με χιλιάδες τίτλους βιβλίων.

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013



Το καθιερωμένο ραντεβού μεγάλων και μικρών βιβλιοφάγων συνοδεύεται από παράλληλες εκδηλώσεις και αφιερώματα. Οι κεντρικές θεματικές ενότητες της φετινής διοργάνωσης είναι τα 150 χρόνια από τη γέννηση του Κωνσταντίνου Καβάφη και τα 50 χρόνια από την απονομή του βραβείου Νόμπελ στο Γιώργο Σεφέρη (θα πραγματοποιηθούν ομιλίες και προβολή ντοκιμαντέρ).
Στο πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων συμπεριλαμβάνονται ακόμη έκθεση πολιτικής γελοιογραφίας, (σε συνεργασία με τη Λέσχη Ελλήνων Γελοιογράφων), έκθεση φωτορεπορτάζ, (σε συνεργασία με την Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος), παρουσιάσεις βιβλίων, εκδηλώσεις για παιδιά, σεμινάρια αυτοματικής γραφής αλλά και προβολές ντοκιμαντέρ και ταινιών, στο πλαίσιο του αφιερώματος «Bιβλία που έγιναν ταινίες». Μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας βιβλία που δεν χρειάζεστε πλέον, εφόσον στο πλαίσιο της δράσης «Με διάβασες, χάρισέ με» θα διατεθούν σε βιβλιοθήκες.

Πληροφορίες:36η Γιορτή Βιβλίου από τις 24/5 έως τις 9/7.

πηγή: http://www.clickatlife.gr/story/biblio/36i-giorti-bibliou-ksekinaei-aurio-me-polles-ekdiloseis-kai-ekplikseis?id=2297086
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου